Om D&WbyW

Hos Design And Woodwork By W er godt håndværk min filosofi. Min virksomhed er skabt, ikke blot ud af en interesse, men på baggrund af en passion for smukke møbler. Derfor går jeg aldrig på kompromis og går ned i selv de mindste detaljer for at skabe det møbel, du går og drømmer om. Det betyder, at du altid får et helt unikt møbel, når du bestiller hos mig.

Min baggrund Jeg er uddannet social og sundhedshjælper og har ikke altid vidst, at møbler skulle være min levevej. Efter at have arbejdet tæt sammen med min far, som er uddannet tømrer og har brugt det meste af sit liv inden for dette felt, fandt jeg ud af, at tømrer og særlig møbelarbejdet er en passion, min far og jeg deler.
kriss
Mit værksted ligger i Horbelev på Falster i en ejendom, jeg deler med min far. Her har jeg bygget snart to års solid erfaring op og har bygget mange møbler til tilfredse kunder.

Jeg har lært af processen og modtager stadig gode råd, vejledning og sparring af min far. Når det kommer til vores håndværk, er vi perfektionister ned til mindste detalje.
Derfor kan du altid regne med at få et solidt møbel, du kan være glad for i mange år.
Besøg værkstedet, eller ring til mig Du er altid velkommen til at besøge mit værksted, kigge nærmere på nogle af mine projekter og finde inspiration til det møbel, du ønsker.

Kommer du ikke i nærheden af Falster, må du også altid gerne ringe på telefon +45 53 62 10 99 eller sende en e-mail til designandwoodworkbyw@gmail.com.
Så tager vi en uforpligtende snak om dit næste møbel.

Kontakt mig for mere information