Borde

Borde
Det er blevet populært at få specialfremstillet et bord. Både fordi det giver dit bord et unikt og personligt præg, men også fordi mange ønsker, at deres spisebord skal have en særlig dimension. Hvis du går og drømmer om et helt særligt bord – det kan være et sofabord, spisebord, tv-bord eller noget andet, så kan du få det fremstillet med udgangspunkt i bestemte mål og ønsker til design her hos Design And Woodwork By W.

Populære borde
Jeg har lavet mange borde, siden jeg begyndte at bygge møbler i træ. Faktisk var min første bestilling nogle smukke sildebensborde. Jeg nyder at bygge borde til folk, velvidende at et bord er midtpunkt for mange gode stunder. Det er et samlingspunkt, hvor vi spiser god mad, spiller spil, snakker og hygger. Derfor gør jeg altid mit ypperste for at skabe det bord, du drømmer om. Herunder kan du læse om nogle af de borde, som jeg bygger.
B57BAA24-6451-47B0-A3C9-31A2F31E5DB5

Sildebensborde

Et sildebensbord har et ret unikt udseende, og to sildebensborde er aldrig ens. Nuancer i træet giver dig et helt særligt bord, når du bestiller et sildebensbord. Det er et bord, som kræver tid og en masse opmærksomhed. Til gengæld passer det ind i de fleste hjem og får altid positiv opmærksomhed på grund at det unikke og klassiske design. Intet er overladt til tilfældighederne, når du bestiller et sildebensbord hos mig. Ønsker du at give dit sildebensbord en historie, så bør du overveje, om det skal bygges i genbrugstræ. Det bliver stadig mere og mere populært at bruge genbrugstræ i takt med et øget fokus på bæredygtighed, og bæredygtige materialer er noget jeg ofte arbejder med.
Planke 2

Plankeborde

Plankeborde har i flere år været populære, særligt som spiseborde eller langborde i større lokaler. Plankeborde kan dog også bruges til meget andet. F.eks. kan du sagtens få sofaborde eller sengeborde i planker. Designet er op til dig. F.eks. skal du vælge, om du ønsker lige eller bølgede kanter, og du skal vælge de bordben, du synes bedst om. Plankerne til et plankebord vil altid være skåret i massivt træ, hvorfor du med et plankebord får et bord, som aldrig kan duplikeres. Det vil have små årer og andre detaljer, som giver træet en historie og et personligt præg. Mange vælger et plankebord bygget af egetræsplanker, men det kan også sagtens bestille dit bord i eksempelvis bøg, ask eller Douglas træ, alt efter hvilket udseende du ønsker og til hvilken pris.
rund Sofabord

Små pynteborde

Mange er begyndt at indrette deres hjem med små pynteborde. De kan bruges til alt fra planter til frugtskåle eller måske noget nips, som fuldender din indretning. Et pyntebord kan have mange former, farver og størrelser. Uanset hvad du har i tankerne, så er jeg sikker på, at jeg kan lave det til dig.
Kaffe

Barborde

Skal din bar være unik, så få den speciallavet her hos mig. Det er blevet populært at forvandle kabeltromler til barborde med et par smarte højstole eller bruge gamle vintønder til at opbevare både vin, spiritus og glas. Der er mange muligheder for at bygge nogle smarte barborde i træ. Har du en idé til et håndlavet barbord, som du vil vende med mig, så kom forbi mit værksted i Horbelev på Falster, eller ring til mig, så tager vi en uforpligtende snak.
Alle borde kan bestilles i forskellige træsorter og med forskellige stel i træ, metal eller et andet materiale. Du vælger desuden selv designet og målene på dit bord, samt om du ønsker, at træet skal overfladebehandles og i så fald med hvad. Alt dette er noget, vi aftaler sammen, når du bestiller dit bord hos mig.